Condoleance afscheidsborrel Alkmaar

Landschappen die als een schilderij aan u voorbijtrekken. De sfeervolle binnenstad. Met een rondvaart als invulling van een condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar kiest u voor een sfeervolle ambiance bij een verdrietige aanleiding.

Afscheid nemen valt altijd zwaar. In een prettige omgeving tijd doorbrengen met naasten en herinneringen delen, biedt vaak veel troost. Een rondvaart als invulling condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar kan de juiste snaar raken. Wij staan voor u klaar om in al uw wensen te voorzien.

Condoleance afscheidsborrel Alkmaar

Alkmaar is beroemd om zijn sfeervolle binnenstad. Monumenten, grachten – het oude centrum van Alkmaar heeft het allemaal. Met een rondvaart bij Alkmaar ervaren u en uw gasten hoe bijzonder deze klassieke Noord-Hollandse stad is.

De Claes Horn

De Claes Horn maakt uw condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar tot de ervaring die u nastreeft. Zo beschikt het schip over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving.

Natuurlijk is er een bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie met microfoon. Handig als u of een van uw gasten het woord wil nemen. Ook is het schip geschikt voor mindervaliden. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Salonboot De Nesch

De Nesch is een van de grootste salonboten van de omgeving en biedt alle mogelijkheden voor een sfeervolle condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar. Met onder meer een ruim terras en een compleet ingerichte bar biedt dit klassieke schip uit 1913 alle mogelijkheden voor een prettig samenzijn met uw gasten.

Voor al uw wensen

Aan boord van de Claes Horn of De Nesch kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid werkelijk kan betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een gedenkwaardige condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw condoleance afscheidsborrel bij Alkmaar? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u.