Feestlocatie Alkmaar

De leukste feesten viert u waar u zich thuis voelt. Dit is precies wat ’t Hoorntje Horeca tot de ideale feestlocatie bij Alkmaar maakt. Kies voor onze gastvrije diensten, dan maken we er samen een feest van!

Als familiebedrijf staan wij altijd voor onze gasten klaar. Dat maakt van ’t Hoorntje een geweldige feestlocatie bij Alkmaar: het juiste adres voor een onvergetelijke bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsfeest. U kunt ook bij ons terecht voor geslaagde rondvaarten. Goed om te weten: wij verzorgen al diners en buffetten voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Feestlocatie Alkmaar

Alkmaar is beroemd om zijn gezellige binnenstad. Monumenten, grachten, terrassen – Alkmaar heeft het allemaal. Maar wist u dat het waterrijke gebied rondom Alkmaar ook veel te bieden heeft? Horeca- en rondvaartbedrijf ’t Hoorntje bijvoorbeeld. Dit is uw ideale feestlocatie bij Alkmaar.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke dag of avond bij dé feestlocatie bij Alkmaar te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij als feestlocatie bij Alkmaar te bieden hebben voor uw feest? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!