Feestlocatie Alkmaardermeer

De leukste feesten viert u waar u zich thuis voelt. Dit is precies wat ’t Hoorntje Horeca tot de ideale feestlocatie bij het Alkmaardermeer maakt. Kies voor onze gastvrije diensten, dan maken we er samen een feest van!

Als familiebedrijf staan wij altijd voor onze gasten klaar. Dat maakt van ’t Hoorntje een geweldige feestlocatie bij het Alkmaardermeer: het juiste adres voor een onvergetelijke bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsfeest. U kunt ook bij ons terecht voor geslaagde rondvaarten. Goed om te weten: wij verzorgen al diners en buffetten voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Feestlocatie Alkmaardermeer

Het Alkmaardermeer is voornamelijk een watersportrecreatiegebied. In de zomer vindt u hier volop plezierbootjes en wordt er veel gesurft en gewaterskied. Aan de westelijke oever vindt u horeca- en rondvaartbedrijf ’t Hoorntje. Uw ideale feestlocatie bij het Alkmaardermeer.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke dag of avond bij dé feestlocatie bij het Alkmaardermeer te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij als feestlocatie bij het Alkmaardermeer te bieden hebben voor uw feest? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!