Zaal "Op Zolder"

In 2003 is de sfeervolle zaal Op Zolder gemaakt, deze zaal biedt plaats aan ca. 85 gasten en is ook met een personenlift te bereiken. Op Zolder voelt aan als een klein museum met bedstee, gebruiksvoorwerpen uit vervlogen tijden en oude foto’s van Akersloot.

Verder staan er allerhande oude spulletjes opgesteld en in de ruimte van het vierkant is een bedstee in de originele maten gemaakt. Vanuit de dakkapel kijkt men naar het Alkmaardermeer en kan men de partyschepen zien aankomen. De tafels zijn gemaakt van oude kaasplanken, als u goed kijkt ziet u de kaaswas nog op de tafels zitten. Om Op Zolder voor iedereen toegankelijk te maken is er een personen- lift. Natuurlijk kan men ook van de trap gebruik maken. Op Zolder heeft een eigen garderobe en eigen toiletten. In de dakkapellen zijn vaste banken geplaatst zodat er gezellige groepjes gasten her en der kunnen zitten.

Zaal 'Op Zolder' is een mooie ruimte voor feestavonden, diners en brunches, klik hier om te bekijken wat wij allemaal te bieden hebben en stel uw perfecte feest samen.

Stuur ons een bericht

Adres

't Hoorntje Horeca en Rondvaarten
Kerklaan 20
1921 BL Akersloot
Tel: 0251-312120
Fax: 0251-310797
E-mail:

ROUTE

Volg ons op Facebook