Huwelijksfeest Amsterdam

Gaat u trouwen? Of viert u een huwelijksjubileum? Van harte gefeliciteerd! Wij helpen u graag bij het organiseren van een memorabel huwelijksfeest bij Amsterdam. Ons voorstel: een rondvaart als ideale invulling van uw huwelijksfeest bij Amsterdam.

Een rondvaart is een geweldige manier om uw huwelijksfeest bij Amsterdam tot een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt genieten, wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben.

Huwelijksfeest Amsterdam

Amsterdam staat garant voor een rondvaart vol hoogtepunten. Als u de stad via het IJ over water benadert, zult u ervaren hoe indrukwekkend Amsterdam is. De historische binnenstad is al eeuwenlang een trekpleister, maar in de afgelopen periode zijn er steeds meer hoogtepunten bij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe station en het filmmuseum Eye.

Partyschip Claes Horn

Partyschip Claes Horn maakt uw huwelijksfeest bij Amsterdam tot een ware belevenis. Zo beschikt het schip over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving.

Natuurlijk is er een bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie voor cd’s. Een microfoon is aanwezig. U kunt zelfs uw eigen artiest of muzikaal duo mee aan boord nemen. Ook is het schip geschikt voor mindervaliden. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Salonboot De Nesch

De Nesch is een van de grootste salonboten van de omgeving en biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd huwelijksfeest bij Amsterdam. Dit klassieke schip uit 1913 biedt alles wat u zoekt voor een geslaagd samenzijn met uw gasten. Naast een ruim terras beschikt De Nesch ook over een volledig ingerichte bar.

Voor al uw wensen

Aan boord van de Claes Horn of De Nesch kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw huwelijksfeest bij Amsterdam ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijk huwelijksfeest bij Amsterdam te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw huwelijksfeest bij Amsterdam? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!