Huwelijksjubileum Zaanse Schans

Viert u binnenkort een huwelijksjubileum? Van harte gefeliciteerd! Wij helpen u graag bij het organiseren van een memorabel huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans. Ons voorstel: een rondvaart als ideale invulling van uw huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans.

Een rondvaart is een geweldige manier om uw huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans tot een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt genieten, wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben.

Huwelijksjubileum Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een bijzonder stukje Nederland. Een omgeving die historie en sfeer ademt, vol bijzondere houten huisjes, molens en schuren. Alsof teruggaan in de tijd ineens mogelijk is. Zonder twijfel is een rondvaart door dit landschap een sfeervol decor voor uw huwelijksfeest bij de Zaanse Schans.

Partyschip Claes Horn

Partyschip Claes Horn maakt uw huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans tot een ware belevenis. Zo beschikt het schip over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving.

Natuurlijk is er een bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie voor cd’s. Een microfoon is aanwezig. U kunt zelfs uw eigen artiest of muzikaal duo mee aan boord nemen. Ook is het schip geschikt voor mindervaliden. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Salonboot De Nesch

De Nesch is een van de grootste salonboten van de omgeving en biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans. Dit klassieke schip uit 1913 biedt alles wat u zoekt voor een geslaagd samenzijn met uw gasten. Naast een ruim terras beschikt De Nesch ook over een volledig ingerichte bar.

Voor al uw wensen

Aan boord van de Claes Horn of De Nesch kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijk huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw huwelijksjubileum bij de Zaanse Schans? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!