Jachthaven sloepen Akersloot

Zoekt u een thuisbasis voor uw sloep? Bij ’t Hoorntje in Akersloot vindt u de ideale jachthaven sloepen Akersloot. Met uitstekende service, goede voorwaarden, een geweldig vaargebied én een vertrouwde sfeer. Dit is het ideale vertrekpunt voor prachtige vaartochten.

Onze gezellige jachthaven sloepen Akersloot beschikt over 180 ligplaatsen, geschikt voor boten van 3 tot 13 meter. Van hieruit is het prachtig tochtjes maken.

Groot vaargebied

Wij zijn bijvoorbeeld verbonden aan het sloepennetwerk, zodat u met de sloep een groot vaargebied kunt bestrijken: van Amsterdam tot Zaandam en Alkmaar. En natuurlijk zijn er het Alkmaardermeer en het Uitgeestermeer – dat gaat nooit vervelen.

Jachthaven sloepen Akersloot

Aan de oevers van het Alkmaardermeer, te midden van lommerrijke landerijen, ligt het pittoreske Akersloot. Het charmante dorpje ligt midden in een waterrijk gebied en beschikt over een rijke historie, vol verhalen over zeevaart en visserij. Mede dankzij de bruisende geschiedenis en de ontspannen sfeer is dit de ideale ligplaats voor uw sloep.

Gezellig terras

Naast vaste ligplaatsen beschikt onze jachthaven sloepen Akersloot over een gewaardeerde passantenhaven. Ook kunt u bij ons terecht voor stalling, gratis WiFi en andere diensten. En natuurlijk is er onze ontmoetingsplaats, het Voorom. Na een dag varen kunt u hier gezellig neerstrijken op het terras.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot aan het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Gemoedelijke sfeer

Wij zijn op en top een familiebedrijf. Bij onze jachthaven sloepen Akersloot merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk betekenen. En dat werkt aanstekelijk: omdat we met zijn allen een oogje in het zeil houden, is onze haven een heel vertrouwde plek voor uw sloep.

Schoon en veilig

Wij zijn er trots op dat we de blauwe vlag mogen voeren, het gerenommeerde internationale kwaliteitskeurmerk voor schone en veilige jachthavens. Kom dus gerust eens langs bij onze jachthaven sloepen Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!