Jachthaven sloepen Amsterdam

Zoekt u een thuisbasis voor uw sloep? Bij ’t Hoorntje in Akersloot vindt u de ideale jachthaven sloepen Amsterdam. Met uitstekende service, goede voorwaarden, een geweldig vaargebied én een vertrouwde sfeer. Dit is het ideale vertrekpunt voor prachtige vaartochten.

Onze gezellige jachthaven sloepen Amsterdam beschikt over 180 ligplaatsen, geschikt voor boten van 3 tot 13 meter. Van hieruit is het prachtig tochtjes maken.

Groot vaargebied

Wij zijn bijvoorbeeld verbonden aan het sloepennetwerk, zodat u met de sloep een groot vaargebied kunt bestrijken: van Amsterdam tot Zaandam en Alkmaar. En natuurlijk zijn er het Alkmaardermeer en het Uitgeestermeer – dat gaat nooit vervelen.

Jachthaven sloepen Amsterdam

Als u Amsterdam via het IJ over water benadert, zult u ervaren hoe indrukwekkend de stad is. De historische binnenstad is al eeuwenlang een trekpleister, maar in de afgelopen periode zijn er steeds meer hoogtepunten bij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe station en het filmmuseum Eye.

Gezellig terras

Naast vaste ligplaatsen beschikt onze jachthaven sloepen Amsterdam over een gewaardeerde passantenhaven. Ook kunt u bij ons terecht voor stalling, gratis WiFi en andere diensten. En natuurlijk is er onze ontmoetingsplaats, het Voorom. Na een dag varen kunt u hier gezellig neerstrijken op het terras.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot aan het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Gemoedelijke sfeer

Wij zijn op en top een familiebedrijf. Bij onze jachthaven sloepen Amsterdam merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk betekenen. En dat werkt aanstekelijk: omdat we met zijn allen een oogje in het zeil houden, is onze haven een heel vertrouwde plek voor uw sloep.

Schoon en veilig

Wij zijn er trots op dat we de blauwe vlag mogen voeren, het gerenommeerde internationale kwaliteitskeurmerk voor schone en veilige jachthavens. Kom dus gerust eens langs bij onze jachthaven sloepen Amsterdam, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!