Partyboot Alkmaar

Een ruim dakterras, een gezellige bar en natuurlijk een volwaardige muziekinstallatie: als u zoekt naar een partyboot bij Alkmaar dan is de Claes Horn van ’t Hoorntje uw ideale keuze. Ontdek alle voordelen van uw feest op onze partyboot bij Alkmaar.

De Claes Horn maakt elk feest op een partyboot bij Alkmaar tot een ware belevenis. Dit is beslist een originele manier om uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag een geslaagde invulling te geven.

Partyboot Alkmaar

Claes Horn beschikt over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving. Natuurlijk is er een ruime bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie voor cd’s. Een microfoon is aanwezig. U kunt zelfs uw eigen artiest of muzikaal duo mee aan boord nemen. Zoals gezegd: uw ideale partyboot bij Alkmaar.

Voor al uw wensen

Aan boord van de Claes Horn kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw partyboot bij Alkmaar ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Een heerlijke tijd

Een partyboot bij Alkmaar past bij elke gelegenheid. Uw verjaardag vieren, een personeelsfeest, het jubileum van uw huwelijk vieren of het trouwfeest zelf: wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben. Goed om te weten: onze partyboot bij Alkmaar is geschikt voor minder validen. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijk feest op uw partyboot bij Alkmaar te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw partyboot bij Alkmaar? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!