Rondvaart Zaanse Schans

Landschappen die als een schilderij aan u en uw gasten voorbijtrekken. Dat is nog maar een van de pluspunten van een rondvaart bij de Zaanse Schans. Kies voor de gastvrije diensten van ’t Hoorntje Horeca en ervaar hoe bijzonder een rondvaart bij de Zaanse Schans kan zijn.

Een rondvaart bij de Zaanse Schans past bij elke gelegenheid. Uw verjaardag vieren, een personeelsfeest, het jubileum van uw huwelijk vieren of het trouwfeest zelf: wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben. Ook voor condoleances en recepties verzorgen wij graag uw rondvaart bij de Zaanse Schans.

Rondvaart Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een bijzonder stukje Nederland. Een omgeving die historie en sfeer ademt, vol bijzondere houten huisjes, molens en schuren. Alsof teruggaan in de tijd ineens mogelijk is. Zonder twijfel is dit landschap het ideale decor voor uw rondvaart bij de Zaanse Schans.

Partyschip Claes Horn

Partyschip Claes Horn maakt uw rondvaart bij de Zaanse Schans tot een ware belevenis. Zo beschikt het schip over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving.

Natuurlijk is er een bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie voor cd’s. Een microfoon is aanwezig. U kunt zelfs uw eigen artiest of muzikaal duo mee aan boord nemen. Ook is het schip geschikt voor mindervaliden. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Salonboot De Nesch

De Nesch is een van de grootste salonboten van de omgeving en biedt alle mogelijkheden voor een geslaagde rondvaart bij de Zaanse Schans. Dit klassieke schip uit 1913 biedt alles wat u zoekt voor een geslaagd samenzijn met uw gasten. Naast een ruim terras beschikt De Nesch ook over een volledig ingerichte bar.

Voor al uw wensen

Aan boord van de Claes Horn of De Nesch kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw rondvaart bij de Zaanse Schans ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Te gast bij ’t Hoorntje

’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf

’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke rondvaart bij de Zaanse Schans te bezorgen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw rondvaart bij de Zaanse Schans? Kom gerust langs in Akersloot, of bel (0251) 312120, dan beantwoorden wij met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via . Wij horen graag van u!